Kirjeldus
Toidu valmistamisel kasutatud tuunikala liha muudab toote rikkaks hästi seeduva ja bioloogilise kvaliteediga valkude ning väärtuslike aminohapete, nagu leutsiin, lüsiin ja seleen, poolest. Tuunilihas looduslikult esinevate EPA ja DHA hapete sisaldus mõjutab närvisüsteemi nõuetekohast talitlust ja vähendab põletikulisi protsesse. Veelgi enam, toidus sisalduvad n-3 ja n-6 rasvhapped, E-vitamiin ja bioloogiliselt aktiivsed põletikuvastase toimega ühendid mõjutavad positiivselt kassi naha seisundit.
Koostis: tuunikala filee 60%, tuunikala puljong, mineraalid, psülliumi seemned 0,1%.
Analüütiline koostis: toorproteiin – 14%, toorrasv – 3%, toortuhk – 1,5%, toorkiud – 0,3%, niiskus – 80%, kaltsium – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Lisandid: toidulisandid/kg: D3-vitamiin – 240 IU, E-vitamiin – 95 mg, C-vitamiin – 50 mg, tsink (tsinkoksiid, hüdraatunud glütsiin-tsinkkelaat) – 13 mg, mangaan (mangaansulfaat, monohüdraat) – 0,5 mg, jood (veevaba kaltsiumjodaat) – 0,4 mg, vask (vask(II)sulfaatpentahüdraat) – 0,2 mg, tauriin – 800 mg, DL-metioniin – 2400 mg.
Kassi kehakaal (kg) |
3 |
4 |
5 |
|
Pakkide arv päevas |
3 |
3,5 |
4 |
|