Kirjeldus
Pokusa naturaalsed närimispulgad veise- ja pardilihaga
Tänu aeglasele kuivamisprotsessile säilitavad kõik koostisosad väärtuslikud toiteväärtused ja kõrge kvaliteedi ilma maitseparandusaineid, säilitusaineid ja kunstlikke värvaineid lisamata.
Veiseliha
Veiseliha on üks toiteväärtuslikumaid lihasid – seda iseloomustab keskmine rasvasisaldus ja kõrge kergesti seeditava valgu sisaldus. Veiseliha on üks peamisi B12-vitamiini allikaid, mida taimsetes saadustes ei leidu, samuti B1- ja B6-vitamiini. Veiseliha on ka rikas fosfori, raua ja tsingi allikas.
Pardiliha
Pardiliha – hane kõrval – peetakse kõige õilsamaks linnulihatüübiks. Kuigi see sisaldab rohkem rasva kui kana, on see kergem ja vähem rasvane kui punane liha. Pardiliha sisaldab palju valku, rauda, magneesiumi ja fosforit ning mitmeid vitamiine – sealhulgas A-, E- ja B-vitamiini.
Veiselihaga närimispulga koostis: 98% veiselihaliha, 2,0% kollageeni soolestik.
Analüütiline koostis: toorproteiin 72,0%, toorrasv 4,0%, toortuhk 4,2%, toorkiud 6%
Pardilihaga närimispulga koostis: 98% pardiliha, 2,0% kollageeni soolestikku.
Analüütiline koostis: toorproteiin 55,0%, toorrasv 12,0%, toortuhk 4,1%, toorkiud 3,8%.
Pakis kokku neli närimispulka – 2 tk veiselihaga ja 2 tk pardilihaga
Sobilik alates neljandast elukuust!