Dolina Noteci teraviljavaba supertoit känguru- ja veiselihaga 400 g

3.20 

Kategooriad: ,

Teraviljavaba märgtoit, millel on erakordne toiteväärtus ja dieetprofülaktilised omadused. 80% toidu koostisest, mis on töötatud välja koostöös loomatoiduekspertidega, moodustab liha ja loomse päritoluga tooted (känguruliha 40%, veiseliha 40%). Lisaks sisaldab värskeid puu- ja köögivilju ja 100% looduslikke funktsionaalseid lisandeid, nt Uus-Meremaa rannakarpe ja merevetikaid, mis avaldavad soodsat mõju koera organismile ja tervisele. Vähetöödeldud toidus on säilinud võimalikult palju vitamiine ja muid selle toormes sisalduvaid bioaktiivseid koostisosi. Selle valmistamiseks on kasutatud järgmisi väärtuslikke lihaliike.

Känguruliha – need loomad elavad eranditult oma looduslikus keskkonnas, toitudes lehtedest, rohust, lilledest, sõnajalgadest ja samblikest. Nende liha ei sisalda antibiootikume ega hormoone, mistõttu peetakse seda üheks tervislikumaks maailmas. See liha sobib hästi toiduks allergikutele. Kängurud ei tekita üldse metaani (kasvuhooneefekti teket soodustav gaas) – nad ei avalda negatiivset mõju ökosüsteemile. Nende punane liha on äärmiselt lahja – see sisaldab umbes sama palju rasva kui kanaliha, varustades organismi peamiselt küllastumata rasvade ja ühtlasi ka hästi omastatava valgu ning immuunsüsteemi toetava rohke raua ja tsingiga, vereringesüsteemile soodsat mõju avaldavate DHA- ja EPA-rasvhapetega, samuti vitamiinidega, sh peamiselt närvisüsteemi toetava B12-vitamiiniga.

Veiseliha – vähese rasvasisaldusega punane liha, millest kuni poole moodustavad tervislikud küllastumata rasvhapped. Veiseliha on lihaliik, mis sobib eriti hästi aktiivsete koerte vajadustega. See sisaldab füüsilist võimekust suurendavat kreatiini ning L-karnitiini, mis kiirendab ainevahetust ja pingutusejärgset taastumist, samuti linoolhapet (CLA), mis aitab põletada rasva ja avaldab positiivset mõju lihaste seisundile. Veiseliha varustab organismi alaniiniga – aminohappega, mis kaitseb lihaseid kahjustuste eest, kui organism ei saa piisavalt süsivesikuid, hoides sellega ära lihasmassi kao. See on suurepäraselt omastatava raua allikas, mis tagab korrapärase verevarustuse, varustatuse fosforiga luude ja hammaste tervena hoidmiseks, tsingiga, mis avaldab mõju nahale, ja seleeniga, mis kaitseb oksüdatiivse stressi eest, ning B-, A- ja E-rühma vitamiinidega.

KÄNGURU- JA VEISELIHAGA MÄRGTOIT

* sisaldab 80% liha ja loomse päritoluga tooteid;

* sisaldab eriomadustega lihaliike;

* sisaldab kvaliteetset valku, mille seeditavus on vahemikus 90–95%;

* töötlemata toormetel põhinev retsept;

* valmistoode, mida on töödeldud vähesel, mikrobioloogilise ohutuse ja vastupidavuse tagamiseks vajalikul määral;

* mineraalid ja vitamiinid kõige paremini omastataval kujul;

* sisaldab väärtuslikke looduslikke funktsionaalseid ja toidulisandeid:

* prebiootikume – immuunsust toetavaid mannaanoligosahhariide ja β-glükaane – sisaldav õllepärm,

* merevetikad – varustavad kergesti seeditavate mineraalide ja vitamiinidega,

* Uus-Meremaa rannakarp, glükoosamiin ja kondroitiinsulfaat, mis hoolitsevad liigeste ja naha eest,

* linaseemned, psüllium (India teeleht), mojave jucca, mis soodustavad seedetrakti korrapärast talitlust ning reguleerivad lipiidide ja süsivesikute ainevahetust;

* ei sisalda kunstlikke lõhna- ja värvaineid ega maitsetugevdajaid;

* ei sisalda säilitusaineid;

* ei sisalda teraviljalisandit.

Koostis: känguruliha 40% (liha), veiseliha 40% (liha 4%, maks, magu, kopsud), puljong, kikerhernes 2%, mango 1,5%, mineraalained, avokaado 1% , apelsin 0,5%, kuiv õllepärm 0,3% (prebiootikumide allikas: mannaanoligosahhariidid ja β-glükaanid), linaseemned 0,1%, India teelehe seemned, mojave yucca, merevetikad, Uus-Meremaa roheline rannakarp 0,02%, glükoosamiin 0,02%, kondroitiinsulfaat 0,02%.

Analüütilised koostisosad: toorvalk — 11%, toorrasv — 7,5%, toortuhk — 2%, toorkiudaine — 0,8%, niiskus — 76%, kaltsium — 0,3%, fosfor — 0,25%.

Lisandid: D3-vitamiin — 450 RÜ, E-vitamiin — 40 mg, tsink (tsinkoksiid, hüdraatunud aminohappekelaat) — 49,5 mg, vask (vasksulfaat, pentahüdraat) — 0,4 mg, jood (kaetud, granuleeritud veevaba kaltsiumjodaat) — 0,3 mg, Saccharomyces cerevisiae tüve CNCM |-3060 toodetud orgaaniline seleen — 0,01 mg.