Dolina Noteci Cuisine pardi- ja kanafilee tarretises 400 g

3.50 

Kategooria:

DOLINA NOTECI CUISINE on uus uuenduslike toodete seeria, mis on loodud inimtoidu kvaliteedinõuetele vastavatest koostisosadest. Need erakordsed kulinaarsed delikatessid teie lemmikule on täidetud naturaalsete liha-, puuvilja- ja köögiviljatükkidega. Need on hea biosaadavusega proteiinide allikaks ja sisaldavad külluses vajalikke aminohappeid, mida organism ise ei tooda. Ülima hoolikusega loodud retseptid sisaldavad kõiki toitaineid, mineraale ja vitamiine, mida täiskasvanud koera igapäevane dieet eeldab. Lisaks sisaldavad sellised koostisosad vajalikke rasvhapped, nii Omega-3 kui Omega-6 grupist, ja aitavad säilitada õiget EPA ja DHA hapete tasakaalu. Dolina Noteci Cuisine tooted ei sisalda gluteeni või teravilja, mis teeb need hõlpsalt seeditavaks ja ülimaitsvaks. Sobib ideaalselt täiskasvanud koerte toitumisvajaduste rahuldamiseks, sobides muuhulgas ka õrna seedimisega koertele.

Koostisosad: part 26% (süda, liha 8%), kana 26% (rinnafilee), sealiha 8% (liha, maks, neerud), herned 2%, jõhvikas 2%, apelsin 1,5%, mineraalid.

Analüütilised koostisosad: toorvalk – 14%, toorrasv – 3,5%, toortuhk – 1,5%, toorkiud – 0,6%, niiskus – 78%, kaltsium – 0,3%, fosfor – 0,25%.

Lisatud söödalisandid 1kg kohta: Vitamiin D3 – 450 IU, Vitamiin E – 40 mg, Tsink (tsinkoksiid) – 30 mg, Mangaan (mangaanoskiid(II)) – 2 mg, Vask (vasksulfaatpentahüdraat) – 0,4 mg, Jood (kaetud, granuleeritud, kaltsiumjodaat, veevaba) – 0,3mg.

Söötmisjuhend (terve, täiskasvanud koera kohta): – (purk 400g)

Koera kehakaal (kg)5102030
Purkide arv päevas1234

 

Diagrammi väärtused on esitatud võrdlusena. Portsjoni suurus võib varieeruda sõltuvalt koera vanusest, tõust ja füüsilisest aktiivsusest.

Toitu tuleks alati anda toatemperatuuril vähemalt kaks korda päevas. Dieedi muutmine peaks toimuma järk-järgult umbes viis päeva. Värske joogivesi peaks olema alati saadaval.

Parim enne kuupäev, partii kood, ettevõtte loanumber: vt purgi põhja. Hoida jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist hoida külmas.